top of page

Vi gør det enkelt for dig...

Hvor stor er din messestand?

megamenu_1.jpg
megamenu_2.jpg

Den mellem
10 - 50 m2

megamenu_3.jpg

Den store
30 - m2

megamenu_4.jpg

Lyskasse
Alle størrelser

Hos X-module tror vi på en positiv fremtid.
Det gør vi blandt andet fordi at Michael pr. 1. oktober trådte ind og
blev en del af ejerskabet i X-module!

VELKOMMEN

Michael Nordahl Andersen

Partner

Michael Nordahl Andersen

Michael kommer med masser af erfaring både med vores
produkter og fra detailhandlen. Det skal være med til at danne
grundlag for den udvikling vi allerede er igang med.
Vi glæder os rigtig meget - og det gør Michael heldigvis også!


Selv siger Michael...

 

"

Grunden til at jeg har valgt at være en del af X-module er, at jeg er meget begejstret for produkterne. Jeg har haft stor glæde af produkterne igennem mange år, så da chancen bød sig i sommers, var jeg ikke længe om at tilbyde Steen at købe mig ind som partner.

Stolthed i stemmen
Jeg bruger de fleste af mine arbejdstimer på messer og ude i detailhandlen. Derigennem har jeg mange ideer til nye produkter og til hvordan vi fremadrettet kan udvikle virksomheden. At alle produkter er "Made in Denmark" er noget jeg vil sige med stolthed i stemmen. Det er virkelig spændende at være del af en virksomhed, som hurtigt kan rykke på en god idé og få den omsat til et eftertragtet produkt.

Når tingene giver mening...
Jeg har igennem snart 10 år arbejdet med X-modules produkter igennem en anden virksomhed. Vi har brugt og bruger både X-10 og X-20. En af grundene er systemets fleksibilitet, da vores stande varierer meget i størrelse og omfang fra messe til messe. Det kan være alt lige fra 10 m2 til 150 m2 og lige fra 2,5 m til 4,5 meter i højden.
Lys er et af de allervigtigste elementer for os, derfor bruger vi altid meget lys. Det var vores udgifter til leje af lys, der gjorde at vi begyndte at arbejde med X-module-systemet. Vi havde på to messer i træk, hyret eksterne til at hjælpe med lys, hvilket gav udgifter på mere end 75.000 Kr. De store udgifter til lys gjorde, at vi kiggede efter andre løsninger. Vi faldt over X-module og havde allerede efter 1,5 messe tjent hele systemet og eget indkøbt professionel belysning ind. Siden da, har de sparede udgifter været brugt til forbedringer til kommende messer. 

 

Genbrug
X-wire systemet er super let at samle og tage ned, hvilket gør det nemt at arbejde med. Man kan relativt nemt bygge en mindre stand op alene. Man kan fra messe til messe både genbruge elementer, men også skifte hele udtrykket, ved blot at udskifte bannere. Vi kan nemt highlighte nye produkter og brands og få vores stand til, altid at stå skarpt for de besøgende. Messer er stadig et vigtigt redskab for os i vores salgsarbejde. Både til at skaffe nye kunder og ikke mindst, som vores ansigt udadtil, for vores eksisterende kunder. Det er her vi får lov til at vise dem, hvordan vores varer bedst kan præsenteres for deres kunder.

Jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle X-module til at stå endnu stærkere, sammen med de engagerede og motiverede medarbejdere der er på holdet.


"

bottom of page